Linus Sandegren tilldelas Limbiska priset 2015

2015-11-26

Linus Sandegren, institutionen för medicinsk biokemi och mikrobiologi, tilldelas 2015 års Limbiska pris.

Linus Sandegren, forskare och lärare vid institutionen för medicinsk biokemi och mikrobiologi, tilldelas Limbiska priset 2015. I sin motivering anger Biomedicinska Föreningen att Linus Sandegren ”på ett pedagogiskt sätt åter och åter igen lyckas motivera, inspirera och stimulera studenter till djupare studier inom bakteriologin. Det är omöjligt att somna till på en morgonföreläsning med Linus och det märks verkligen att studenterna och deras åsikter står i centrum för all undervisning. Att lyckas med allt detta på ett så pass heterogent program som Biomedicinprogrammet kräver sannerligen stort engagemang och tålamod”.

Linus Sandegren, som även tilldelades Limbiska priset 2011 och 2013, mottog utmärkelsen vid Biomedicinprogrammets årliga Lärarmiddag.

Andra namn som nämns