Annika Bring tilldelas Neuropriset 2016

2016-02-29

Annika Bring, institutionen för neurovetenskap, tilldelas Neuropriset för bättre lärande 2016.

Annika Bring, Fysioterapeututbildningen, tilldelas Neuropriset för bättre lärande 2016 av Uppsala universitets institution för neurovetenskap. Priset är en pedagogisk utmärkelse som delas ut för framstående och inspirerande insatser inom institutionens utbildning på grund- och avancerad nivå.

Annika Bring får Neuropriset för att hon, bland annat, med "stort engagemang, specifik ämneskompetens och ett förtroendeingivande och inspirerande sätt varit en viktig person i såväl framtagandet av som i implementeringsarbetet med en ny utbildningsplan i fysioterapi … och uppvisat just den personliga förmåga och kommunikativa känslighet som pedagogisk utveckling kräver parat med uthållighet och förmåga till teoretiskt välgrundade ställningstagande i specifika situationer".

Läs mer om priset på institutionen för neurovetenskaps hemsida.

Andra namn som nämns