Bebisar sökes av logopedprogrammet

2018-02-15

Vill du vara med och bidra till en viktig del av logopedutbildningen vid Uppsala universitet? Logopedprogrammet söker föräldrar till barn som i mars-april 2018 blir 6 månader gamla.

Logopedprogrammet vill ha kontakt med föräldrar som tillsammans med sitt barn vill delta i en viktig del av logopedstudenternas utbildning. Ni bör bo i Uppsala eller i närliggande ort.

Logopeder arbetar bland annat med barn som har en avvikande språkutveckling och svårigheter att äta. För att logopedstudenterna ska få god kunskap om barns typiska språkutveckling och sätt att äta, får studenterna under utbildningen följa och observera ett barns utveckling, genom att hälsa på hos barnet ett par gånger om året (cirka 1 timme/gång). Deltagande är inte förenat med några som helst krav. Barn i flerspråkiga hem är lika välkomna som barn i svensktalande hem.

Som tack för ert deltagande får ni, i slutet av studenternas utbildning, kopior på de filmer som gjorts med ert barn under observationerna.

För att delta/få mer information, kontakta (Senast 7 mars 2018)
Maria Krüger Vahlquist, logoped
maria.kruger.vahlquist@neuro.uu.se