Anmäl dig till Forskar Grand Prix 2018

2018-05-29

Ta chansen att föra ut din forskning till en ny publik vid Forskar Grand Prix 2018. Den mest inspirerande och pedagogiska presentationen belönas med en plats vid den nationella finalen i Stockholm. Anmäl dig senast 8 juni.

Nu har du som forskar vid vetenskapsområdet för medicin och farmaci möjlighet att anmäla dig till Forskar Grand Prix som går av stapeln måndag 24 september. Väl på estraden ska du på fyra minuter berätta om din forskning så fängslande, inspirerande och pedagogiskt som möjligt. Publiken och en jury bedömer dina insatser och utser en vinnare.

Denna deltävling är ett samarrangemang mellan Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet. Vinnaren går vidare till Finalen i Stockholm som arrangeras av Vetenskap & Allmänhet, Formas, Forte, Vetenskapsrådet och Vinnova.

Anmäl dig senast 8 juni 2018 per e-mail till gunilla.sthyr@uadm.uu.se med en kort beskrivning (på svenska, högst 100 ord) vad du vill berätta om din forskning.

Läs mer om tävlingen www.forskargrandprix.se