Biomedicinska analytikerprogrammet söker programsamordnare

2018-09-11

Du som är biomedicinsk analytiker och/eller lärare inom biomedicinska analytikerprogrammet vid Uppsala universitet kan nu ansöka om uppdrag som programsamordnare vid Biomedicinska analytikerprogrammet.

Biomedicinska analytikerprogrammet söker en programsamordnare. Då det är ett uppdrag inom tjänsten, som motsvarar 30% av heltid, måste du vara anställd av Uppsala universitet. Du är biomedicinsk analytiker och/eller lärare inom biomedicinska analytikerprogrammet. Uppdraget är tills vidare med tillträde 2018-12-01 eller efter överenskommelse, normalt förlängs uppdraget ett år i taget. 30% av din nuvarande lön kommer att ersättas av programkommittén för biomedicinska analytikerprogrammet.

Maila din skriftliga intresseanmälan och kortfattat CV senast 15 oktober 2018 till Tony Thorström, programkommitténs handläggare.

Ladda hem  Ansökan programsamordnare
Ladda hem  Beskrivning arbetsuppgifter programsamordnare